fbpx

Новости

Правилата на Microsoft Office Specialist натпреварот, на организаторот му дозволуваат за финалето на Светскиот шампионат да пријави натпреварувачи во секоја категорија, поточно за: Word 2013, Word 2016, Excel 2013, Excel 2016, Power Point 2013 и Power Point 2016.

За победникот на натпреварот, кој се натпреваруваше во Word 2013 веќе се обезбедени средства за учество на Светскиот шампионат од страна на поддржувачите на натпреварот. Сите останати учесници, кои имаат највисок резултат во својата категорија, можат да бидат пријавени за учество на Светскиот шампионат, доколку самостојно си обезбедат спонзорства кои ќе ги подмират трошоците за пат, сместување, храна и виза.
Натпреварувачите кои го имаат потребниот резултат и можат да обезбедат средства, треба да нè контактираат најдоцна до 10 јуни.

Сакам да полагам *
 MOS Word 2016 MOS Excel 2016 MOS PowerPoint 2016

Се согласувам моите резултати да бидат јавно објавени.

×
×